HR Business Partner

HR Business Partner

Krijg jij energie van het opzetten van HR beleid en de uitvoering van HR werkzaamheden in de breedste zin van het woord? Lees dan snel verder!
Als HR Business Partner bij LCW Groningen ben jij hét aanspreekpunt en de sparringpartner op HR gebied voor de organisatie.
Alles op het gebied van HR komt aan bod in deze rol. Hierbij kun je denken aan strategische personeelsplanning, organisatieontwikkeling, werving en selectie, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, opleiding, ziekteverzuim, functiewaardering en de administratieve verwerking rondom instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.
Als HR Business Partner ben je adviseur van het management en het aanspreekpunt van personeel voor diverse HR vraagstukken. Je draagt bij aan het vormgeven van alle HR processen bij LCW Groningen en implementeert deze.

Eisen

Haal jij voldoening uit het verrichten van HR werkzaamheden op operationeel, tactisch én strategisch niveau? Zie je het daarnaast als een uitdaging om HR beleid van A – Z vorm te geven? Dan is dit de baan voor jou!

We vragen de volgende ervaring en competenties:

• Hbo-diploma in de richting van HRM;
• Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
• Je beschikt over adviserende kwaliteiten, bent sociaal vaardig en een teamspeler;
• Je bent in deze brede functie een stevige, strategische adviseur en gesprekspartner voor het management;
• Ervaring binnen een logistieke organisatie is een pre;

Wie zijn we?

Als sinds 2003 is LCW Groningen een begrip op het gebied van logistiek in Nederland. Bij ons staat dagelijks een team van ruim 150 gemotiveerde medewerkers garant voor een goede uitvoering van de aan ons toevertrouwde logistieke uitdagingen. We hebben een sociale cultuur met een luisterend oor voor iedereen waarbij korte lijnen en een praktische houding essentieel zijn.

Wat hebben we te bieden?

We bieden een uitdagende en afwisselende baan bij een bedrijf om trots op te zijn. De functie is voor 32-40 uur per week en je ontvangt een laptop en telefoon voor de uitoefening van je functie. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
Naast een salaris tussen de €3000 – €4500 bruto per maand afhankelijk van kennis en werkervaring hebben wij interessante arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenregeling en 8% vakantiegeld.

Samen bespreken we je wensen en vullen we je arbeidsvoorwaardenpakket verder in. Mail je sollicitatie naar renze@lcw.nl.
Je hoort dan snel van ons over de verdere procedure. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Renze Vonck op telefoonnummer 050-3667213.