LCW, uw logistiek specialist

Logistiek

De afdeling logistiek is het kloppend hart van LCW. Een team van ervaren medewerkers draagt vanuit ons logistiek centrum zorg voor een correcte afwikkeling van alle logistieke stromen die aan LCW zijn toevertrouwd.

Wanneer het nu gaat om een spoedzending die binnen enkele uren per koerier moet zijn afgeleverd of een volle vracht welke met kooiaap op een bouwlocatie geleverd moet worden, alle orders lopen via de afdeling logistiek.

Uniek hierin is dat u één aanspreekpunt heeft wanneer u een order plaatst. Wanneer het nu gaat om de order aanname, orderstatus of facturatie, voor al deze zaken kunt u terecht bij dezelfde persoon. Hierdoor heeft u altijd een vast contactpersoon welke bekend is met uw order zodat hij u snel en accuraat kan helpen.

De afdeling logistiek stuurt ook de opslag activiteiten aan. Deze korte lijnen in het logistieke proces maakt het mogelijk om wijzigingen en extra handelingen snel uit te voeren. Dit resulteert in een kostenbesparend uitwerking binnen het gehele logistieke proces.

Wilt u meer weten over vervoer met kooi-aap?

Nieuws/Actueel

LCW directeur Dolf Liewes neemt afscheid met officiële opening van 8.000 m2 nieuwe opslag
>> Lees meer...


Meer volume met de nieuwe LZV combinatie
Speciaal voor volumegoederen heeft LCW nu de beschikking over een volume LZV (Lang Zwaar Voertuig).
>> Lees meer...


LCW trekker multifunctioneel inzetbaar met behulp van EcoLog
>> Lees meer...


LCW gecertificeerd als opleider transport & logistiek
De door onze chauffeursmentor in eigen huis ontwikkelde opleidingen zijn erkend door VTL.


Lean and green award