LCW, uw logistiek specialist

LCW Transport

LCW Groningen B.V. is al jaren actief in transport (met kooiaap), opslag en distributie, waarbij LCW voor zijn opdrachtgevers logistieke oplossingen op maat aanbiedt.

Een team van ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers staat dagelijks garant voor een goede afwerking van elke logistieke uitdaging.

Voor diverse opdrachtgevers uit geheel Nederland verzorgt LCW de logistiek. Zoals transport en opslag van levensmiddelen, interieurelementen, meubilair of bouwmaterialen. In Groningen beschikken we over een logistiek centrum van 23.000 m2 aan de snelweg A7 (afrit Westpoort) ten westen van de stad Groningen.

Transport

De chauffeurs van LCW verzorgen samen met de ervaren planners voor de juiste uitvoering van transportopdrachten. De chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor transport van diverse soorten goederen, onder andere kwetsbare meubelen, bouwmaterialen, volume goederen en landbouwmachines. Daarnaast beschikt LCW over een diversiteit aan wagens voor passend transport. Zo beschikken we over volumewagens tot 115 m3, schuifzeilen opleggers, open opleggers en maken we gebruik van kooiapen.

Opslag

LCW biedt ook de mogelijkheid tot opslag van producten in het logistiek centrum aan de A7 in Groningen. Voor ieder soort product de juiste manier van opslag. Ook kunnen we tevens van dienst zijn met het labelen, inpakken en orderpicken van uw goederen.

Distributie

Voor een aantal klanten verzorgt LCW de totaal distributie. Voor elk product en discipline heeft LCW een passende manier voor distributie, of het nu gaat om één doos of een complete lading.

Voor meer informatie kijkt u verder op onze website of kunt u contact opnemen via info@lcw.nl

Wilt u meer weten over vervoer met kooi-aap?

Nieuws/Actueel

Informatie over het protocol dat wij hanteren rondom het Coronavirus.
>> Lees meer...


LCW gecertificeerd als opleider transport & logistiek
De door onze chauffeursmentor in eigen huis ontwikkelde opleidingen zijn erkend door VTL.


LCW directeur Dolf Liewes neemt afscheid met officiële opening van 8.000 m2 nieuwe opslag
>> Lees meer...


Meer volume met de nieuwe LZV combinatie
Speciaal voor volumegoederen heeft LCW nu de beschikking over een volume LZV (Lang Zwaar Voertuig).
>> Lees meer...


LCW trekker multifunctioneel inzetbaar met behulp van EcoLog
>> Lees meer...


Lean and green award