LCW, uw logistiek specialist

MVO

MVO wordt bij LCW als vanzelfsprekend beschouwd en staat bij LCW voor de zorg voor Milieu, Veiligheid en  Opleiding. Sinds kort behoort LCW tot de selecte groep koplopers die de Lean and Green Star hebben behaald. Met het behalen van deze Award geeft LCW aan dat zij aan de hand van een door TNO goedgekeurd plan vanaf 2008 binnen een termijn van 5 jaar in ieder geval 20% reductie op de CO2 uitstoot heeft behaald.


LCW Groningen B.V. zal door de aanschaf van schoner en zuiniger transportmaterieel, moderne (minder milieubelastende) huisvesting, moderne logistieke planningssystemen voor het reduceren van zijn lege km en training van chauffeurs op het gebied van brandstof besparende maatregelen, voldoende mogelijkheden hebben om 20% CO2-reductie te kunnen behalen.

Al het nieuwe transport materiaal voldoet aan de TüV certificering, waardoor de chauffeurs van LCW met een minimale inspanning voldoende ladingzekering kunnen uitvoeren. Ook hier staat de veiligheid voor eigen en medeweggebruiker voorop.

De huidige beroepschauffeur dient zich jaarlijks te laten bijscholen. LCW heeft een eigen Mentor-Chauffeur, die de juiste en passende opleidingen uitzoekt en waar mogelijk zelf de opleiding geeft. De opleiding zuinig en veilig rijden is hier een vast onderdeel van.

Wilt u meer weten over vervoer met kooi-aap?

Nieuws/Actueel

Informatie over het protocol dat wij hanteren rondom het Coronavirus.
>> Lees meer...


LCW gecertificeerd als opleider transport & logistiek
De door onze chauffeursmentor in eigen huis ontwikkelde opleidingen zijn erkend door VTL.


LCW directeur Dolf Liewes neemt afscheid met officiële opening van 8.000 m2 nieuwe opslag
>> Lees meer...


Meer volume met de nieuwe LZV combinatie
Speciaal voor volumegoederen heeft LCW nu de beschikking over een volume LZV (Lang Zwaar Voertuig).
>> Lees meer...


LCW trekker multifunctioneel inzetbaar met behulp van EcoLog
>> Lees meer...


Lean and green award