Open Dag – LCW Groningen 20 jaar

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van transport en logistiek? Of ben je misschien op zoek naar een nieuwe uitdaging als collega of stagiair? Dan is de Open Dag van LCW Groningen de perfecte kans om meer te ontdekken over ons bedrijf en de vele mogelijkheden die wij bieden.

Iedereen is van harte welkom op onze Open Dag op 15 april 2023. Of je nu jong of oud bent, ervaren of nieuwsgierig, potentiële collega of gewoon geïnteresseerd in de wereld van transport en logistiek, er is voor ieder wat wils.

Wat kun je verwachten op de Open Dag?

  • Maak kennis met onze collega’s en ontdek meer over hun ervaringen bij LCW Groningen
  • Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe wij werken
  • Leer meer over onze producten en diensten en hoe wij bijdragen aan de wereld van transport en logistiek
  • Ontdek de mogelijkheden om bij ons te werken of stage te lopen
  • Geniet van verschillende activiteiten en hapjes en drankjes voor jong en oud

Mis deze unieke kans niet om de wereld van transport en logistiek te ontdekken en meer te leren over LCW Groningen en onze mogelijkheden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Open Dag van 15 april 2023 van 13:00 tot 17:00.

We zien u graag tegemoet op onze open dag en stellen het op prijs wanneer u zich aanmeld via het onderstaande formulier!

Activiteiten
Radio NL
Artiesten Show
Radio NL zal aanwezig zijn met live optredens van verschillende artiesten. Geniet van optredens van onder andere Edwin Bos, Wimmie, Gerard Palts, Melissa Smilda, Bert Zwier en de Havenzangers. Tussen de optredens door staat Hessel Wijkstra achter de draaitafel om voor de juiste sfeer te zorgen.
En nog veel meer!
Er valt genoeg te beleven op onze Open Dag. Mis deze kans niet om meer te leren over transport en logistiek, en om te genieten van verschillende activiteiten voor jong en oud. Houd onze socials in de gaten voor meer activiteiten die gaan plaatsvinden op de open dag!

Inschrijven voor de open dag!