LCW, uw logistiek specialist

Transport Eemshaven

LCW Groningen B.V. is uw partner in transport, opslag en distributie in de omgeving van de Eemshaven. Wij zitten jaren in het vak en werken met logistieke oplossingen op maat. Ongeacht de klus, LCW Groningen B.V. staat garant voor een goede afhandeling en aflevering.

Voor ieder type transport naar de Eemshaven

LCW Groningen B.V. werkt met ruim 100 ervaren transporteurs die uw goederen op juiste wijze transporteren en/of opslaan. Denk hierbij aan levensmiddelen, interieurelementen, meubilair, volume goederen of bouwmaterialen. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om verschillende goederen te transporteren. Uiteraard stellen wij de juiste transportwagens tot hun beschikking. Zo beschikt LCW Groningen B.V. over volumewagens tot 115 m3, schuifzeilen opleggers, open opleggers, wielkuilenwagens, en maken we gebruik van kooiapen.

In ons logistiek centrum in Groningen worden de planners op de hoogte gehouden van de afhandeling van iedere klus, middel een geavanceerd ICT-systeem. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de status van uw transport klus!

LCW, uw partner in transport naar de Eemshaven

LCW Groningen B.V. werkt voor verschillende opdrachtgevers in Nederland, waaronder in de Eemshaven. Wij werken sowieso veelal in het Noorden, omdat ons logistiek centrum is gevestigd in Groningen, aan de snelweg A7. Vanaf afrit Westpoort is ons centrum goed te bereiken voor klanten.

Naast oplossingen in transport bieden wij oplossing op het gebied van opslag en distributie. Wilt u weten wat LCW Groningen B.V. voor uw logistieke probleem in de Eemshaven kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Wilt u meer weten over vervoer met kooi-aap?

Nieuws/Actueel

Informatie over het protocol dat wij hanteren rondom het Coronavirus.
>> Lees meer...


LCW gecertificeerd als opleider transport & logistiek
De door onze chauffeursmentor in eigen huis ontwikkelde opleidingen zijn erkend door VTL.


LCW directeur Dolf Liewes neemt afscheid met officiële opening van 8.000 m2 nieuwe opslag
>> Lees meer...


Meer volume met de nieuwe LZV combinatie
Speciaal voor volumegoederen heeft LCW nu de beschikking over een volume LZV (Lang Zwaar Voertuig).
>> Lees meer...


LCW trekker multifunctioneel inzetbaar met behulp van EcoLog
>> Lees meer...


Lean and green award