20 JAAR LCW

LCW, De podcast

LCW is al 20 jaar een begrip in Nederland. Drie familiebedrijven uit Hoogkerk vonden elkaar en samen zijn ze goed voor 300 jaar kennis en kunde. Anita Pepping praat in deze podcastserie met LCW’ers over die gouden combi.

Twee mannen van het eerste uur Durandus Vonck en Dolf Liewes gaan terug in de tijd van hun eigen familiebedrijven en leggen uit waarom ze deze samenwerking zijn aangegaan en ja, ze zijn enorm trots op LCW.

 

Renze Vonck en chauffeursbegeleider Jakob Buist praten over de vele familieleden in het bedrijf, het vak van chauffeur, maar ook over de goede doelentocht die LCW’ers elk jaar maken.

 

Pieter Vonck en Kees Meijer, de mannen van de werkplaats, die er voor zorgen dat het LCW-materieel blijft rollen. Zij tonen hun liefde voor het sleutelen en vertellen hoe de nieuwe generatie al klaar staat als wasploeg.

 

Gerrie Gorter en Robin Bathoorn leggen uit hoe zij de schakel vormen tussen de klant, de planning en de chauffeurs en hoe de klanten van LCW in de loop der tijd een stuk veeleisender zijn geworden.

Jan Vonck en Roelof Vonck, de twee neven, over de planning en hoe zij vroeger als kind al met elkaar speelden en Lego al duidelijk maakte wie waar terecht kwam in het bedrijf. Zij weten één ding zeker: LCW zegt nooit nee!

Een blik op de toekomst met Jakob Vonck en Nick Hollemans. Over de plug-in hybride vrachtauto, hoe zonnestroom straks uitkomst moet bieden en de zekerheid dat de mensen het bedrijf maken: bij LCW is niemand een nummer!

LCW, De afspeellijst

Bij LCW Groningen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de sfeer erin te houden tijdens lange ritten. Daarom hebben onze chauffeurs een afspeellijst samengesteld met hun favoriete nummers, die we graag met jullie delen. Van klassieke rocknummers tot hedendaagse hits, deze afspeellijst heeft voor ieder wat wils. Zo wordt elke rit een feestje en vliegt de tijd voorbij.