Vorige slide
Volgende slide

Opslag

Het bieden van opslagruimte aan onze partners vormt een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. De strategische ligging van ons logistiek centrum, aan de A7 ten westen van de stad Groningen, maakt dit tot een handige basis voor zendingen van en naar Noord-Nederland. Vanuit ons logistiek centrum hebben we een directe aansluiting op de A7 en zitten we eveneens snel op de A28. Met een afstand van minder dan 7 kilometer tot hartje centrum van Groningen is de locatie van ons logistiek centrum ook uitermate geschikt als duurzaam startpunt voor uw logistieke projecten in de stad Groningen zelf.

Voor de opslag en verdere afhandeling van uw zendingen hebben wij diverse ruimtes beschikbaar. Deze ruimten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van opslag. Zo worden klimatologische gegevens geregistreerd en gearchiveerd en bieden we een degelijke beveiliging middels een hekwerk en cameratoezicht. Bij een geactiveerd alarm wordt de alarmcentrale ingeschakeld om polshoogte te nemen.

Om de kwaliteit van onze opslag te waarborgen is LCW Groningen gecertificeerd volgens ISO 9001, aangevuld met ISO 22000 voor voedselveiligheid.

Het logistiek centrum in Groningen biedt u:

  • ISO 22000 gecertificeerde op- en overslagruimte
  • Ongewoon goed op- en overslag voor buitenmaatse goederen
  • Hoogwaardige opslag volgens GDP-norm voor de farmaceutische industrie
  • Hoogwaardige opslag voor de robot industrie
  • (E)-fulfilment
  • Value Added Services
  • Opslag van bulkpartijen en pallets

Het dak van ons logistiek centrum is voorzien van 2.500 zonnepanelen, zodat we meer dan energieneutraal zijn. Daarbij werken we binnen ons pand met duurzame LED-verlichting en elektrische heftrucks.