Uitdagende chauffeur vacatures bij Assen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in je professionele carrière? Werken bij LCW kan het overwegen waard zijn in dat geval! Kijk eens naar onze uitdagende chauffeur vacatures rond Assen. Start als een combi chauffeur voor volume transporten, of bijvoorbeeld als chauffeur voor agrarische goederen. Naast deze goederen, dragen we ook zorg voor de levering van bijvoorbeeld bouwmaterialen en foodproducten. Vanaf onze standplaatsen, verdeeld over Nederland, trekken onze chauffeurs dagelijks de Benelux in om onze klanten van de gewenste logistieke oplossingen te voorzien. Spreekt dit jou aan? We vertellen je graag meer over onze chauffeur vacatures rond Assen.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Chauffeur vacatures bij Assen in een fijne organisatie

Onze organisatie doet er alles aan het haar medewerkers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo leveren we onze diensten met een sociaal karakter; onze collega’s kijken naar elkaar om en hebben een naam in plaats van een nummer. De flexibele houding die we van jou verwachten wanneer je solliciteert op onze chauffeur vacatures rond Assen, mag je ook van ons verwachten. Tegelijkertijd houden we ons aan de regels; je salaris wordt geen dag te laat uitbetaald. Je wilt weten waar je aan toe bent! LCW Groningen beschikt over een uitgebreid wagenpark met modern materieel. In veel gevallen heb je een eigen vrachtwagen.

Solliciteren op chauffeur vacatures rond Assen

Spreekt het werken voor LCW Groningen jou ook aan? Bekijk de beschikbare chauffeur vacatures rond Assen op onze website en solliciteer vandaag nog. We kijken uit naar onze kennismaking met je en zijn benieuwd wat jij bij kunt dragen aan de verdere groei van onze organisatie. Samen werken we aan een duurzame toekomst; zowel richting het milieu, als naar de klant en naar jou als medewerker.