Chauffeur vacatures bij LCW Groningen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de logistieke sector? Kijk eens naar de beschikbare chauffeur vacatures bij LCW Groningen. Onze organisatie zoekt regelmatig naar een nieuwe eigenrijder, een heftruckchauffeur en een combi chauffeur om onze opdrachtgevers zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wanneer je kiest voor het solliciteren op de chauffeur vacatures binnen ons bedrijf, ben je verzekerd van een hele diverse functie; geen dag is hetzelfde! De vraag vanuit de opdrachtgever kan snel veranderen. Daarnaast transporteren onze chauffeurs een breed scala aan producten. Heb je bijvoorbeeld ervaring met het rijden met food- of agrarische producten? Ben je gespecialiseerd in het transporteren van grove bouw- en tuinmaterialen? Dergelijke transporten worden zeer regelmatig uitgevoerd door LCW Groningen.

Prettige, sociale en informele werksfeer binnen ons bedrijf

Niet alleen ben je met de keuze voor het solliciteren op de chauffeur vacatures bij LCW Groningen verzekerd van een diverse functie. Ook bieden we je een prettige, sociale en informele werksfeer aan. Binnen de organisatie houden we onze oren en ogen open; de mens achter de chauffeur staat bij ons altijd voorop. Zo ben je bij ons in de weekenden vrij, om voldoende tijd door te kunnen brengen met familie en vrienden. Dit is voor iedereen belangrijk. Daarnaast verzekeren we je een moderne en fraaie wagen, wat je helpt je transporten zo goed en comfortabel mogelijk uit te voeren. Wist je dat je bij LCW Groningen direct een vaste wagen krijgt, of daar uitzicht op hebt wanneer je solliciteert op een van onze chauffeur vacatures? Des te meer reden om er eens een blik op te werpen!

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Verwachtingen van sollicitanten op chauffeur vacatures

Van sollicitanten die solliciteren op onze chauffeur vacatures verwachten we dat ze flexibel en wendbaar zijn. Een baan bij LCW Groningen begint niet om 9.00 uur en eindigt niet standaard om 17.00 uur. Zoals reeds genoemd is geen dag hetzelfde; omstandigheden en wensen vanuit opdrachtgevers kunnen snel wijzigen. Een flexibele houding is om die reden essentieel. Andersom denken we ook graag met jou mee! Overweeg je bijvoorbeeld parttime te gaan werken om een groter aantal dagen thuis te kunnen zijn bij je gezin? Er is in overleg veel mogelijk bij LCW Groningen.

Werken op basis van onze kernwaarden

Bij het invullen van de verschillende chauffeur vacatures houden we sterk rekening met onze kernwaarden. Naast het inzetten op een sociaal werkgeverschap, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Enerzijds bouwen met klanten en onze medewerkers aan een duurzame relatie, wat ons verzekert van continuïteit. Daarbij weet jij als chauffeur precies wat je aan ons hebt naarmate we langer samenwerken. Ook een stabiele omzetgroei is een onderdeel van deze duurzaamheid. We willen een financieel stabiele werkgever zijn, juist ook om te kunnen werken aan duurzame relaties. Niet onbelangrijk; bij het plannen van de routes van onze chauffeurs zoeken we altijd naar de meest efficiënte weg langs de verschillende opdrachtgevers. Zo worden milieu en klimaat niet onnodig zwaar belast.

Solliciteer zelf op een van onze chauffeur vacatures

Kun jij je vinden in de kernwaarden van LCW Groningen, heb je een flexibele, wendbare houding én wil je maandelijks verzekerd zijn van een tijdig uitbetaald marktconform en eerlijk salaris? Vergeet dan niet te solliciteren op een van de beschikbare chauffeur vacatures. Op onze website vind je een compleet overzicht met de beschikbare chauffeur vacatures. We zullen je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk beoordelen om te kijken of je in onze ogen past in het profiel wat we voor ogen hebben voor een chauffeur. Wanneer dit het geval is, nodigen we je uit voor een nadere kennismaking. De koffie staat al klaar!