Chauffeurs gezocht bij LCW Groningen

Word jij onze nieuwe, gedreven chauffeur? Op dit moment worden er verschillende chauffeurs gezocht bij LCW Groningen, voor het uitvoeren van sterk uiteenlopende soorten transporten. Wij zetten je bijvoorbeeld graag in voor het transport van kwetsbare goederen, het transport van bouw- en tuinmaterialen en het transport van agrarische producten. Met het transporteren van welke van deze goederen heb jij al ervaring? Wij zoeken chauffeurs voor verschillende standplaatsen, waarvandaan wij klanten door de Benelux bedienen. Als chauffeur solliciteren bij LCW Groningen verzekert je van een prettige, sociale en informele werksfeer. Daarbij krijg je bij ons een vaste wagen, of heb je daar zicht op nadat je wordt aangenomen. Die wagen is modern en mooi, om het uitvoeren van transporten zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Op onze website vind je een overzicht van welke soorten chauffeurs gezocht worden bij LCW Groningen.

Verschillende soorten chauffeurs gezocht

Niet alleen wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten materialen en producten die de chauffeurs van LCW Groningen transporteren. Ook maken we onderscheid tussen een kooiaap-, een volume- en een dedicated transport. Er worden geregeld chauffeurs gezocht voor ieder van deze transporten. Wist je dat LCW Groningen meer doet dan het uitvoeren van de transporten voor onze afnemers alleen? Zo beschikken we in Groningen over een groot magazijn, waar we ook de opslag van goederen verzorgen voor onze partners. Denk hierbij aan de opslag van levensmiddelen, farmaceutische producten en producten met sterk afwijkende afmetingen.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Inzetten op duurzaamheid bij LCW Groningen

LCW Groningen doet er alles aan om het haar werknemers naar de zin te maken; samen bouwen aan een duurzame relatie. Wanneer er chauffeurs gezocht worden verleiden we sollicitanten niet alleen met een marktconform salaris en (het zich op) een eigen wagen, maar ook met een aantal kernwaarden die bij ons voorop staan. Een duurzame relatie is niet de enige vorm van duurzaamheid waarop we inzetten. Ook doen we er alles aan het milieu en klimaat zo min mogelijk te belasten. Concreet betekent dit dat onze planners voortdurend zoeken naar de meest efficiënte routes voor chauffeurs, bij het bedienen van onze opdrachtgevers. Duurzaamheid is voor ons people, planet and profit. Een duurzame omzetgroei betekent dat een economisch stabiele situatie, waar niet alleen LCW Groningen zelf maar ook haar chauffeurs van profiteren.

Flexibele en betrouwbare chauffeurs gezocht

Naast duurzaamheid zijn er verschillende andere kernwaarden die LCW Groningen nastreeft. Bij ons worden bijvoorbeeld chauffeurs gezocht die een flexibele houding aannemen, wendbaar zijn en geen baan van 9.00 tot 17.00 uur verwachten. Bij ons is geen dag hetzelfde; de vraag vanuit opdrachtgevers kan van moment tot moment verschillen. Het maakt dat het werk niet snel verveelt, maar tegelijkertijd ook dat onze chauffeurs flexibel in te zetten moeten zijn. Daarbij speelt betrouwbaarheid een grote rol in de relatie tussen LCW Groningen en onze chauffeurs. Wij willen op je kunnen rekenen bij het uitvoeren van transporten voor onze opdrachtgevers. Andersom mag je ook op ons vertrouwen; een afspraak is voor LCW Groningen ook écht een afspraak. Het verzekert je er onder meer van, dat je salaris tijdig betaald wordt.

Chauffeurs gezocht die LCW Groningen op weg helpen

Bij ons worden chauffeurs gezocht die LCW Groningen helpen de volgende stap te zetten naar een stabiele, duurzame toekomst. Zoek jij een werkgever waar je geen nummer bent, maar bij je naam wordt aangesproken? Waar een sociaal werkgeverschap een van de kernwaarden is? In dat geval raden we je aan eens naar onze openstaande vacatures te kijken. Spreken je CV en motivatiebrief ons aan? In dat geval nodigen we je van harte uit om eens nader kennis te maken onder het genot van een kop koffie.