Chauffeurs gezocht in Drenthe

Toe aan een volgende stap in je professionele carrière, of op zoek naar een eerste baan na het afronden van je opleiding? Bij LCW Groningen worden regelmatig nieuwe chauffeurs gezocht uit Drenthe. Vanuit verschillende standpunten gaan zij dagelijks de weg op om onze trouwe opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Het bestand met opdrachtgevers is zeer divers; variërend in locatie en soorten opdrachten. Dit maakt het werk van de chauffeurs van LCW Groningen zeer divers en bovenal nooit saai. Bij ons is geen dag hetzelfde! Het vergt veel van onze mensen; flexibiliteit en zelfstandigheid. Herken jij jezelf hierin? Kijk in dat geval zeker eens welke chauffeurs gezocht worden in Drenthe.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Verschillende chauffeurs gezocht uit Drenthe

Bij LCW Groningen worden vaak verschillende soorten chauffeurs gezocht uit Drenthe. Denk aan het verschil tussen een heftruckchauffeur en een combi chauffeur voor volumetransporten (CE). Waar de combi chauffeur dagelijks op pad is, werkt de heftruckchauffeur in ons logistiek centrum langs de A7. Hier ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens die hier gedurende de dag aankomen of vertrekken. Op deze website vind je een compleet overzicht van de gezochte chauffeurs uit Drenthe.

Chauffeurs gezocht in Drenthe voor diverse vacatures

Past een van de functies waarvoor chauffeurs gezocht worden in Drenthe bij jouw interesses en ervaring? Schroom niet om te solliciteren. We maken graag nader kennis met je en zijn benieuwd naar hetgeen jij ons kunt bieden. Andersom mag je ook wat van ons verwachten. Zo ben je bij ons een collega, geen nummer. Daarnaast werk je standaard met modern materiaal. Het maakt het uitvoeren van je werk zo makkelijk en comfortabel mogelijk. Daarbij zorgen we dat je salaris op de afgesproken dag aan je wordt uitgekeerd. Afspraak is afspraak!