Chauffeurs gezocht in Friesland voor LCW Groningen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij LCW Groningen worden regelmatig chauffeurs gezocht in Friesland. Word onderdeel van ons team, wat dagelijks op pad gaat om onze trouwe opdrachtgevers van de gewenste dienstverlening te voorzien. LCW Groningen zorgt voor een breed scala aan transporten, waarbij we gebruik maken van een modern en groot wagenpark. Veel van onze chauffeurs rijden hierbij met een vaste wagen. Wel zo prettig! Hoewel we een hoge mate van professionaliteit verwachten van onze mensen, heeft ons team een sterk informeel karakter. We hebben oog voor elkaar en houden van een grapje op z’n tijd. Spreekt jou het aan? Lees in dat geval snel verder.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Verschillende chauffeurs gezocht in Friesland

Door de tijd heen worden verschillende soorten chauffeurs gezocht in Friesland door LCW Groningen. Denk aan het verschil tussen een heftruckchauffeur die binnen ons logistieke centrum aan de slag gaat en een chauffeur voor onze bouwmaterialentransporten (CE). Dit zijn slechts voorbeelden van chauffeurs die we zoeken in de regio Friesland en Groningen. Naast bouwmaterialentransporten voeren we bijvoorbeeld ook volumetransporten uit en zoeken we naar eigenrijders. Op onze website vind je een compleet overzicht van de chauffeurs die we zoeken.

Flexibele chauffeurs gezocht in Friesland

De chauffeurs die gezocht worden in Friesland zijn zelfstandig en hebben een flexibele houding; een werkdag bij LCW Groningen loopt niet standaard van 9.00 tot 17.00 uur. Andersom mag je die flexibiliteit ook van ons verwachten. We denken graag met je mee, wanneer je bijvoorbeeld wat vaker thuis wilt zijn. Daarbij geldt bij ons dat een afspraak ook echt een afspraak is; je salaris wordt op een vast moment in de maand aan je uitgekeerd. Geen dag later! Die zekerheid vragen we ook van jou; onze opdrachtgevers vertrouwen op je.