Chauffeurs gezocht in Groningen

Er worden chauffeurs gezocht rond Groningen bij LCW Groningen. Ben jij de volgende die ons team komt versterken, om onze opdrachtgevers een lach op het gezicht te bezorgen? Op onze website vind je een compleet overzicht met de vacatures die we momenteel beschikbaar hebben. Chauffeurs worden gezocht voor verschillende soorten transporten. Denk aan een chauffeur voor het transport van agrarische goederen, een combi chauffeur voor volume transporten (CE), enzovoorts. Daarnaast worden chauffeurs gezocht in Groningen voor ons logistiek centrum. Hier ga je aan de slag op een heftruck, om onze chauffeurs te ondersteunen bij het laden en lossen van goederen.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Chauffeurs gezocht in Groningen bij leuke werkgever

Binnen onze organisatie worden chauffeurs gezocht in Groningen, die sociaal en flexibel zijn. Bij ons ben je een collega, geen nummer! Samen doen we er alles aan om het jou zo goed mogelijk naar de zin te maken, bijvoorbeeld door je standaard met modern materieel de weg op te laten gaan. Veel chauffeurs hebben een vaste vrachtwagen waarmee zij de transporten voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Wel zo prettig! Andersom verwachten we enige flexibiliteit van onze chauffeurs. Werken bij LCW betekent soms een stapje harder lopen; de werkdag loopt niet standaard van 9.00 tot 17.00 uur.

Zelfstandige chauffeurs gezocht in Groningen

Herken jij jezelf in de flexibele, zelfstandige chauffeurs die gezocht worden rond Groningen? Via de vacatures op deze website heb je de mogelijkheid direct te solliciteren op een functie. Daarbij vind je op deze website meer informatie over het werken voor LCW Groningen. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op, we maken graag kennis met je en staan klaar om je vragen te beantwoorden.