Combi chauffeur vacature in Limburg bij LCW Groningen

Ben jij een enthousiaste en zelfstandige chauffeur met een passie voor de weg? Dan heeft LCW in Groningen de perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een Combi Chauffeur Volume Transport (CE) om ons team te versterken in de prachtige regio Limburg.

Wat ga je doen?

Als combi chauffeur ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van leveringen aan onze afnemers. Je dagelijkse taken omvatten:

  • Leveringen uitvoeren volgens een strak schema.
  • Het laden en lossen van vracht, soms met behulp van een heftruck, meeneemheftruck of pompwagen.

Wat breng jij mee?

Wij zoeken een collega die niet alleen enthousiast en zelfstandig is, maar ook sociaal en flexibel. Je past je moeiteloos aan de wensen van onze opdrachtgevers aan en bent bereid om buiten de reguliere kantooruren te werken. Specifieke vereisten voor deze functie zijn:

  • Rijbewijs CE
  • Code 95
  • Ervaring met een kooiaap is een pre

Wat bieden wij?

Bij LCW Groningen kom je terecht in een gezellige organisatie waar we omkijken naar elkaar. We bieden je een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je werk echt wordt gewaardeerd. Dit is geen standaard 9-tot-5 baan; wij passen ons voortdurend aan naar de wensen van onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat jij daarin kunt floreren.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Combi chauffeur Limburg


Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans en doen er alles aan om je werk zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, inclusief een competitief salaris en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bij LCW geloven we in het investeren in onze medewerkers; je krijgt de kans om trainingen en cursussen te volgen die je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen.
Daarnaast kom je te werken met moderne en goed onderhouden vrachtwagens en hulpmiddelen, zodat je je werk efficiënt en met plezier kunt uitvoeren. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die altijd klaarstaan om elkaar te ondersteunen. We streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en waar samenwerking en teamspirit centraal staan.


Interesse?

Heb jij de drive en de kwalificaties die we zoeken? Wil jij deel uitmaken van een team dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan? Reageer dan snel op deze Combi Chauffeur Vacature in Limburg en stuur je sollicitatie naar ons!

We kijken uit naar je reactie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team.

Vaste kernwaarden van LCW Groningen

Zoals reeds genoemd werd, ben je bij LCW Groningen geen nummer wanneer je solliciteert op de vacature chauffeur in Groningen. Je hebt een naam en die gebruiken we! Deze menselijke manier van samenwerken staat bij ons voorop. Datzelfde geldt voor duurzaamheid, in verschillende vormen. Samen bouwen we aan een duurzame relatie, waarbij we er alles aan doen om je zo lang mogelijk aan ons te binden. Wanneer wij zorgen voor een werkomgeving waarin jij je prettig voelt, zal de kans kleiner zijn dat je voor een andere werkgever kiest. Duurzaamheid zit ook in de wijze waarop we omgaan met het klimaat en milieu. Onze planners proberen ritten zo te plannen, dat er een zo efficiënt mogelijke route gereden wordt tussen de verschillende afnemers.

Betrouwbaarheid van werkgever en werknemer

Een van onze andere kernwaarden is betrouwbaarheid. Niet alleen willen we op jou kunnen vertrouwen; andersom mag je een betrouwbare werkgever verwachten. Voor ons geldt dat een afspraak ook echt een afspraak is. Wij houden jou aan die afspraken en jij houdt ons eraan. Het betekent onder meer, dat je salaris altijd op tijd gestort wordt. Wel zo’n fijne gedachte!