Distributie in de Benelux

Over het algemeen wordt distributie in de Benelux als de laatste stap gezien in de logistieke keten van veel Europese bedrijven. Levert u uw producten aan zakelijke afnemers, of voorziet u ook particulieren van uw product? LCW Groningen helpt u bij de distributie in de Benelux aan beide soorten afnemers. Groot voordeel hierbij is dat wij de beschikking hebben over voertuigen met een kooiaap. Deze kooiaap komt van pas op plekken waar geen hulp aanwezig is voor het lossen van uw zending. Met de kooiaap halen we de zending zonder schade en snel uit de vrachtwagen.

Groupage distributie in de Benelux

Heeft uw zending een beperkte omvang? In dat geval kan groupage het overwegen waard zijn. Bij deze dienst bundelen we de zendingen van verschillende partners in één rit. Op deze manier kunnen ritten heel efficiënt gepland worden, wat de kosten voor de distributie in de Benelux laag houdt. Gebruik maken van deze service is al mogelijk bij één pallet. Dankzij ons moderne Track&Trace-systeem weet u precies waar uw zending zich bevindt. Handig, wanneer u uw afnemers hiervan op de hoogte wenst te houden.

Distributie in de Benelux bij afwijkende maten

Wanneer uw zending een afwijkend formaat heeft of zeer kwetsbaar is, zoeken we samen naar een geschikte oplossing voor de distributie in de Benelux hiervan. LCW Groningen voert ieder logistiek project zelf uit, zonder tussenkomst van een externe hub. Zo kunnen we u garanderen dat de kans op schade aan deze afwijkende zendingen tot een minimum beperkt wordt. Daarbij is bij de selectie van onze voertuigen veel aandacht besteed aan de kwaliteit en veiligheid hiervan. Kijk ook eens naar ons dedicated transport, waarbij we een voertuig volledig aan laten sluiten bij uw wensen. Dit is zeer prettig, wanneer u regelmatig zendingen heeft met een afwijkend formaat of aanvullende eisen.

Producten met een kooiaap distribueren

Eerder beschreven we al, dat de distributie in de Benelux vergemakkelijkt wordt dankzij de kooiaap op onze voertuigen. Met de kooiaap kunnen onze gecertificeerde, Nederlandse chauffeurs uw zending zelf lossen. Dit is prettig bij leveringen aan particulieren, leveringen op een bouwplaats, enzovoorts. Vaak heeft men hier niet de beschikking over een heftruck, waarmee de zending uit de oplegger kan worden gehaald. LCW Groningen helpt uw afnemer een handje! Alle chauffeurs hebben een opleiding gevolgd om de kooiaap te kunnen en mogen besturen.

Distributie buiten de Benelux

Hoewel de focus van LCW Groningen voornamelijk op distributie binnen de Benelux ligt, helpen we u ook graag bij een zending buiten de Benelux. Voor deze leveringen maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van externe partijen. Uiteraard werken we enkel samen met partijen, die dezelfde filosofie volgen als dat wij doen. We willen u immers kunnen verzekeren dat de kans op schade aan uw zending minimaal is. Daarbij moet een zending op tijd op de plek van bestemming worden afgeleverd. Daar staan we voor! Wilt u meer weten over de hulp die LCW Groningen u kan bieden bij de distributie in de Benelux? Neem eens contact met ons op! We denken graag met u mee over de manier waarop we uw goederen kunnen distribueren in de Benelux.