Distributie met kooiaap

LCW Groningen richt zich met haar dienstverlening met name op zendingen binnen de Benelux. Bij de distributie van uw producten kan het gebruik van een oplegger met kooiaap het overwegen waard zijn. De distributie met kooiaap, ook wel een meeneemheftruck genoemd, maakt dat een ontvanger de lading niet zelf hoeft te lossen. Lang niet iedere ontvanger heeft immers een heftruck om de zending uit de oplegger te tillen. LCW Groningen werkt met professionele kooiapen, welke voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Niet alleen om onze eigen chauffeurs te beschermen, maar ook om gevaarlijke situaties bij een ontvanger tegen te gaan. Heeft u een distributie met kooiaap overwogen?

Keuze voor distributie met kooiaap

De distributie met kooiaap is in verschillende situaties het overwegen waard. Denk bijvoorbeeld aan een levering van producten aan particuliere afnemers. Particulieren hebben niet de mogelijkheid om een pallet met stenen of andere zware materialen zelf uit de oplegger te tillen. Het gebruik van een kooiaap maakt dit makkelijker! Onze chauffeur zorgt dat de lading netjes op de plek van bestemming wordt afgeleverd. Ook is de distributie met een kooiaap interessant op bouwplaatsen. Hier heeft men niet altijd de beschikking over een heftruck, of het ontbreekt het aan tijd om de lading uit de oplegger te tillen.

Nederlandse chauffeurs met een ruime ervaring

Wanneer u de distributie van uw producten uit laat voeren door LCW Groningen, verzekeren we u van een professionele en verantwoorde aanpak. Wij werken enkel met gecertificeerde Nederlandse chauffeurs. Zij hebben een ruime ervaring en beschikken over de kennis en vaardigheden om een distributie met kooiaap voor u uit te voeren. Nog steeds biedt LCW Groningen regelmatig opleidingen aan haar werknemers aan. Op deze manier kunnen zij zich blijven ontwikkelen en kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden.

Distributie met kooiaap van hoge kwaliteit

Onderdelen van het wagenpark, waarvan de meeneemheftruck een voorbeeld is, worden uitgebreid gecontroleerd. Zo wordt er ieder jaar een controle uitgevoerd, om te kijken of de kooiaap nog voldoet aan de laatste veiligheidsrichtlijnen en -eisen. Ook bij de investering in nieuwe onderdelen van het wagenpark wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit hiervan. We willen veiligheid en een hoge kwaliteit kunnen garanderen wanneer chauffeurs met onze opleggers en kooiapen op pad gaan.

Groupage voor leveringen met een beperkte omvang

Heeft u een levering van één of slechts enkele pallets? In dat geval bieden we u groupage aan. Dat wil zeggen dat we uw zending combineren met de zendingen van andere klanten in één rit. Deze manier van plannen zorgt ervoor dat we de kosten voor een zending met een beperkte omvang kunnen minimaliseren en de rittenplanning zo efficiënt mogelijk in kunnen delen voor onze chauffeurs. Groupage is al mogelijk bij een zending van één pallet. Bij de distributie met kooiaap wordt schade aan uw eigen zending en die van andere voorkomen. De zending, ook van één pallet, voeren we altijd zelf uit. Wilt u meer weten over de distributie met een kooiaap? Bent u benieuwd wat LCW Groningen voor u kan betekenen? Neem eens contact met ons op! We denken graag met u mee over de beste manier om uw goederen te distribueren.