Farmaceutische industrie Groningen

Bent u als organisatie actief in de farmaceutische industrie rond Groningen? Wij helpen u graag op weg met het logistieke proces in uw bedrijfsvoering. Ons uitgebreide wagenpark biedt u altijd een voertuig, die aansluit op uw wensen. In de farmaceutische industrie moeten organisaties voldoen aan strenge wet- en regelgeving. Deze richtlijnen of eisen gelden ook voor de logistiek van farmaceutische producten. LCW Groningen denkt met u mee over de beste manier om uw goederen veilig en op verantwoorde wijze van A naar B te brengen. Wij zijn al sinds januari 2003 actief als logistiek partner van een groot aantal bedrijven, welke werkzaam zijn in uiteenlopende branches. De farmaceutische industrie in Groningen is hier een voorbeeld van.

Dedicated transport voor farmaceutische industrie in Groningen

LCW Groningen biedt u onder meer een dedicated transport aan. Onder een dedicated transport verstaan we een logistieke operatie, waarbij het vervoermiddel volledig wordt aangepast naar uw wensen. Het vervoermiddel, bijvoorbeeld een conventionele truck met oplegger, wordt vervolgens specifiek voor uw zendingen gebruikt. Binnen de farmaceutische industrie in Groningen zullen verschillende eisen worden gesteld aan het vervoer van producten. Wij passen het vervoermiddel zo aan, dat farmaceutische producten op een veilige en verantwoorde manier vervoerd kunnen worden. Wist u dat ook een kwaliteitscontrole voor het vertrek van uw zending tot onze mogelijkheden behoort?

Gecertificeerde en ervaren chauffeurs

Logistieke projecten voor de farmaceutische industrie in Groningen worden altijd uitgevoerd door een gecertificeerd en Nederlands chauffeur. Vanuit verschillende standplaatsen in Nederland rijden onze chauffeurs uit om producten op de door u gewenste plek af te leveren. Gaat het om grote zendingen? In dat geval kunnen we een kooiaap met de oplegger meesturen. Onze chauffeurs hebben de kennis en ervaring om een kooiaap te mogen en kunnen besturen. Met de kooiaap heeft de ontvanger van uw zending geen omkijken naar het lossen van de lading.

Opslag voor farmaceutische industrie in Groningen

Niet alleen helpt LCW Groningen u bij het logistieke proces. Ook bieden we de farmaceutische industrie in Groningen de mogelijkheid om opslagruimte te huren. Net als onze vervoermiddelen, kan ook deze opslagruimte volgens de laatste richtlijnen en veiligheidseisen worden ingericht. Wij werken onder meer met verschillende zones, waarbij de door u gehuurde opslagruimte met een veilig toegangssysteem kan worden afgesloten. Het voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot uw farmaceutische producten. Ook kunnen we de klimatologische omstandigheden in deze ruimtes aan laten sluiten bij de wensen en eisen die u op dit vlak heeft.

Hulp bieden aan de farmaceutische industrie bij Groningen

Bent u benieuwd hoe LCW Groningen u kan helpen bij logistieke processen in uw organisatie? Wilt u meer weten over de ervaring die wij hebben in de farmaceutische industrie rond Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook biedt het u de gelegenheid specifieke vragen te stellen over onze dienstverlening en werkwijze. Bovenal werken wij volgens verschillende ISO-normen en enkel met gecertificeerd en geschoold personeel. Zo kunnen we u en onze andere klanten een hoge kwaliteit garanderen.