Farmaceutische industrie opslag

LCW Groningen is een vertrouwd partner van de farmaceutische industrie. Bij ons staat een team van ervaren en professionele chauffeurs klaar om uw farmaceutische producten veilig en op verantwoorde wijze van A naar B te brengen. Niet alleen voor het vervoer van deze producten kunt u op onze hulp rekenen. Ook bieden we u graag een farmaceutische industrie opslag aan. Dit doen we in onze opslagruimte aan de A7, gelegen aan de westkant van de stad Groningen. Vanuit dit logistiek centrum zitten we niet alleen snel op de A7, maar ook op de A28. Daarbij ligt het centrum van de stad Groningen op nog geen 10 kilometer afstand. De perfecte uitvalsbasis om uw farmaceutische producten te distribueren!

Geconditioneerde farmaceutische industrie opslag

In de farmaceutische industrie opslag huren betekent dat deze opslagruimte aan strenge veiligheidseisen moet voldoen. LCW Groningen biedt u een geconditioneerde opslagruimte aan, welke volledig naar uw wensen en eisen kan worden ingericht. Een uitgebreid klimatologisch beheer speelt hierin een belangrijke rol. U wilt ervan verzekerd zijn, dat de farmaceutische middelen op de juiste temperatuur worden bewaard. Door onze opslagruimte in verschillende zones te verdelen en te combineren met een uitgebreid toegangssysteem, voorkomen we dat onbevoegden toegang krijgen tot uw producten. We laten u graag meer zien van onze farmaceutische industrie opslag.

Moderne opslagruimte voor farmaceutische industrie

Onze opslagruimte voor de farmaceutische industrie kan niet alleen volledig worden aangepast naar uw wensen en eisen. Ook hebben we bij de ontwikkeling van deze ruimte rekening gehouden met het milieu. Zo is het dak van deze opslagruimte voorzien van een groot aantal zonnepanelen. De zonnepanelen wekken voldoende stroom op om voor een groot deel energieneutraal te kunnen werken. In het pand zelf maken we gebruik van duurzame LED-verlichting en elektrische heftrucks. De basis om op een maatschappelijk verantwoorde manier te kunnen ondernemen.

Meer dan opslag voor farmaceutische industrie alleen

Aan uw organisatie in de farmaceutische industrie opslag aanbieden is vanzelfsprekend niet het enige wat LCW Groningen doet. Vanuit deze opslagruimte kunnen onze ervaren chauffeurs zorgen voor het distribueren van deze farmaceutische middelen. Wij werken hierbij enkel met gecertificeerde, Nederlandse chauffeurs. Zo kunnen we u een hoge kwaliteit en een vakkundige manier van werken garanderen. Voor de farmaceutische industrie bieden we een dedicated transport. Dit betekent dat we een vervoermiddel volledig aan laten sluiten op uw wensen. Ook in de oplegger moeten de klimatologische omstandigheden immers aansluiten bij de eisen die hieraan gesteld worden. Het transportmiddel wordt vervolgens specifiek gebruikt voor de zendingen van uw organisatie.

Voor farmaceutische industrie opslag huren

Wilt u voor uw bedrijf in de farmaceutische industrie opslag huren? We nodigen u van harte uit om eens nader kennis te maken. Ook wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening of de werkwijze van LCW Groningen vragen we u vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om uw opslagruimte naar uw wensen vorm te geven. Daarbij denken we graag met u mee, waarbij onze jarenlange ervaring in de logistieke wereld goed van pas komt! Op welke manier kan LCW Groningen u van dienst zijn?