Vacature: ervaren heftruckchauffeur in Groningen

Als heftruckchauffeur ben je een essentieel onderdeel van ons logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van goederen binnen ons magazijn en/of distributiecentrum. Je bent simpelweg goed in zaken in beweging krijgen en je vermogen om soepel te navigeren door de ruimte is onderdeel van jouw taak. Je ziet direct waar er ruimte is, ruimte voor de goederen, en als je ruimte ziet voor verbeteringen, is dat mooi meegenomen.

Wat je gaat doen

Naast het laden en lossen van vrachtwagens, zorg je voor de juiste opslag van goederen en het picken van orders volgens de gestelde richtlijnen. Je werkt nauw samen met collega’s om ervoor te zorgen dat alle logistieke processen soepel verlopen. Daarnaast draag je zorg voor het onderhoud van de heftrucks en voer je regelmatig inspecties uit om de veiligheid te waarborgen.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Dit verwachten we van jou

We zoeken een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden. Je moet zelfstandig kunnen werken en nauwkeurig zijn, zelfs onder drukke omstandigheden. Fysieke fitheid is ook belangrijk, omdat de functie het langdurig staan, lopen en tillen van zware lasten inhoudt. We verwachten niet dat je marathons loopt, maar je bent zeker niet vies van inspanning, van de lat hoog leggen, en houdt wel van een (fysieke) uitdaging.

Dit zijn wij

Bij LCW Groningen houden we van aanpakken, van de mouwen opstropen en onze missie – het bedenken en uitvoeren van logistieke oplossingen – in de praktijk brengen. Elke dag doen we dit met veel plezier en we houden de lijnen graag kort, onze organisatie plat, bij ons spreken we kortom allemaal dezelfde taal. We zijn van mening dat wanneer we allemaal dezelfde taal spreken, dezelfde visie uitdragen, we betere verstaanders worden. En daar heeft iedereen baat bij.

Wil je werken in een fijne werkomgeving en je steentje bijdragen door het uitoefenen van leuk, zinvol werk? We maken graag kennis met jou! Solliciteer vandaag nog!