Heftruckchauffeur

Werken als heftruckchauffeur

Dagelijks vertrekken meer dan 100 vrachtwagens vanuit de diverse standplaatsen van LCW Groningen, om foodproducten, tuin- en bouwmaterialen en kwetsbare goederen volgens afspraak af te leveren in de gehele Benelux. Om dit mogelijk te blijven maken, zoekt LCW Groningen naar een heftruckchauffeur. Je bent de spil in het web, als het aankomt op het laden en lossen van de vrachtwagens. In het bijzonder binnen ons logistiek centrum bij Groningen, waar we een warehouse met een oppervlakte van circa 23.000 vierkante meter tot onze beschikking hebben.

Wat we van jou verwachten
Naast het feit dat we het als een pré zien dat je beschikt over een rijbewijs B, C en/of E, zijn we voornamelijk op zoek naar flexibele professionals die als heftruckchauffeur aan de slag willen gaan. Werkzaamheden worden zowel overdag, als ’s nachts uitgevoerd in wisseldiensten. Een 9 tot 17-baan is dit zeker niet! Binnen ons warehouse werk je samen met verschillende collega’s, om goederen van verschillende formaten heelhuids en tijdig te laden of lossen. Dat alles in een informele setting, waar professionaliteit afgewisseld wordt met een grapje en een kop koffie! Je houdt van een uitdaging en bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

Wat je van ons mag verwachten
De flexibiliteit die we van jou verwachten, mag je andersom ook van ons verwachten. In de weekenden ben je vrij en in overleg is het mogelijk om parttime te werken als heftruckchauffeur. Hoewel we flexibiliteit belangrijk vinden, is een afspraak ook echt een afspraak bij LCW Groningen; je loon wordt altijd op tijd naar je overgemaakt! Dit salaris is marktconform en eerlijk.

Een van de kernwaarden van LCW Groningen is duurzaamheid. Niet alleen proberen we onze dienstverlening en manier van werken voortdurend te moderniseren, om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Ook zetten we in op een duurzame relatie met onze partners én medewerkers. We bieden je graag doorgroeimogelijkheden aan, om je zo lang mogelijk binnen de organisatie te houden. Samen werken we aan een mooie toekomst voor jou en LCW Groningen! Belangrijk onderdeel van die duurzame relatie is het sociale karakter van ons bedrijf en de betrouwbaarheid die we uitstralen en verwachten.

Open sollicitatie op de vacature heftruckchauffeur
Spreekt het werk van een heftruckchauffeur jou aan? Vaak zoeken we op korte termijn een heftruckchauffeur, maar dit weten we nooit heel ver van te voren. Wil jij als eerste gebeld worden wanneer deze vacature ontstaat? Reageer dan vooral op deze vacature en wie weet zitten we binnenkort bij elkaar aan tafel. Wil je graag eerst even (telefonisch) kennismaken met LCW Groningen? Arjen Meems staat voor je klaar! Je bereikt hem telefonisch op 050 – 366 72 07, of per mail via werkenbijlcw@lcw.nl.