Logistiek Groningen

LCW Groningen is uw partner op het gebied van logistiek! Al sinds januari 2003 richten wij ons op het ondersteunen van de logistieke keten binnen de Benelux. Dit doen we niet alleen door zendingen af te leveren bij afnemers, maar bijvoorbeeld ook door u opslagruimte aan te bieden. Ideaal, wanneer u meer dan slechts de bezorging van zendingen aan onze wilt toevertrouwen. Denk aan Value Added Services, e-fulfillment en soortgelijke diensten. Samen zoeken we naar de beste manier om u te ontzorgen, zodat u zich kunt blijven focussen op de core business van uw organisatie. Welke rol kunnen wij voor u spelen op het gebied van logistiek in Groningen?

Logistiek in Groningen met een kooiaap

Logistiek in Groningen omvat onder meer het transporteren van zendingen met een kooiaap. Het voordeel van een vrachtwagen met kooiaap is de mogelijkheid om zendingen zelf te laden en lossen. Ideaal voor plekken waar geen hulp aanwezig is! Denk aan een bouwplaats of bijvoorbeeld een particuliere afnemer, waar men vaak geen heftruck klaar heeft staan voor het lossen van uw goederen. Onze transportmiddelen met kooiaap worden bestuurd door gecertificeerde, Nederlandse chauffeurs. Zo bent u ervan verzekerd, dat de kans op schade aan uw zendingen minimaal is bij het uitbesteden van uw logistiek in Groningen.

Centraal logistiek centrum in Groningen

Voor het uitvoeren van logistieke projecten rond Groningen werken we vanuit ons hoofdkantoor aan de westkant van de stad Groningen. Een directe verbinding met de A7 maakt dan we snel op pad kunnen! Daarbij is ons logistiek centrum bijzonder centraal gelegen voor logistiek in Groningen zelf. Onze chauffeurs hebben aan iets meer dan tien minuten voldoende om in het hart van de stad te staan! Welke zendingen wilt u hier door onze ervaren medewerkers laten afleveren? In ons logistiek centrum bieden we u zowel Value Added Logistics, als Value Added Services. Zo kunt u het uitbesteden van logistiek in Groningen volledig op uw wensen aan laten sluiten.

Distributie van uw zendingen

Naast het leveren van losse zendingen, bieden we u de mogelijkheid om uw volledige distributie aan ons uit te besteden. Distributie is vaak de laatste stap in de logistieke keten. Er zijn situaties waarbij de distributie uitdagingen met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan producten met afwijkende maten. Doordat wij logistiek in Groningen volledig zelf uitvoeren en niet werken met externe hubs, kunnen we u verzekeren dat de kans op schade minimaal is. Heeft u een kleine zending die u wilt laten distribueren? Groupage kan in dat geval interessant voor u zijn. Onder groupage verstaan we het bundelen van de zendingen van verschillende partijen, om op deze wijze tot een optimale ritplanning te komen. Het helpt de kosten laag te houden voor ons eigen bedrijf en voor onze partners.

Farmaceutische logistiek in Groningen

LCW Groningen is uw specialist op het gebied van farmaceutische logistiek in Groningen. Bij een farmaceutisch transport is het cruciaal, dat levensmiddelen onder de juiste omstandigheden vervoerd worden. Samen zoeken we naar de juiste afstelling van onze vervoermiddelen, om u te garanderen dat voldaan wordt aan de strenge wet- en regelgeving in de farmaceutische industrie. Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat LCW Groningen voor u kan betekenen op het gebied van logistiek in Groningen! We helpen u graag op weg.