Opslag in Groningen

Onze opslag in Groningen biedt u de perfecte uitvalsbasis om producten en materialen te distribueren in Noord-Nederland of de stad zelf. Het logistiek centrum is gevestigd aan de westzijde van de stad, dicht tegen de A7 aan. Ook de A28 is eenvoudig te bereiken, om snel naar andere delen van Nederland te kunnen reizen. Datzelfde geldt voor het centrum van de stad Groningen, wat op nog geen tien kilometer afstand ligt. Vanuit onze opslag in Groningen bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij LCW Groningen terecht voor losse zendingen, maar bijvoorbeeld ook voor het uitbesteden van uw volledige logistieke proces.

E-fulfilment vanuit onze opslag in Groningen

Heeft u wel een webshop, maar niet de ruimte om zelf een grote voorraad aan te houden? In dat geval kan e-fulfilment de oplossing voor u zijn. E-fulfilment van LCW Groningen betekent dat we een voorraad voor u aanhouden, het voorraadbeheer op ons nemen en leveringen tijdig richting uw klanten sturen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar! Zelfs retourneringen kunnen naar onze opslag in Groningen worden gestuurd. Net als bij onze andere diensten, kunnen we ook het e-fulfilment volledig op uw wensen aan laten sluiten.

Value Added Services

LCW Groningen biedt u meer dan de mogelijkheid om zendingen bij afnemers te bezorgen alleen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Value Added Services. Hierbij voegen we waarde toe aan uw zending, door bijvoorbeeld vooraf een kwaliteitscontrole uit te voeren of verschillende pakketten samen te voegen voor de levering hiervan. Het bespaart u veel tijd en verzekert uw afnemer van een hoge kwaliteit! Het kan bijvoorbeeld bijzonder vervelend zijn om dozen met kapotte tegels of andere materialen bij een klant af te moeten leveren. Wij helpen het u te voorkomen vanuit onze opslag in Groningen.

Opslag in Groningen voor farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie moet bij het opslaan van producten voldoen aan strenge wet- en regelgeving. Deze eisen worden onder meer gesteld aan de temperatuur in een opslagruimte, het toegangsbeheer hiervan, enzovoorts. In onze opslag in Groningen kunnen we met verschillende zones werken. Evenals dat ruimtes voorzien zijn van een speciale toegangscontrole, om te voorkomen dat onbevoegden toegang kunnen krijgen tot uw producten. Vanzelfsprekend is ook het klimatologische beheer naadloos aan te laten sluiten bij de eisen die voor uw producten gelden.

Afwijkende maten bij producten

Heeft u producten met afwijkende maten, wat het lastig maakt om deze in uw eigen opslagruimte te bewaren? Onze opslag in Groningen biedt u voldoende ruimte om deze producten bij ons te stallen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! Op het moment dat de producten moeten worden uitgeleverd, zorgen onze chauffeurs voor het veilig en op verantwoorde wijze vervoeren van uw producten. Wist u dat we een kooiaap met de oplegger mee kunnen sturen? Zo hoeft een afnemer zelf niet voor het lossen van uw producten met afwijkende maten te zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over de opslag in Groningen van ons bedrijf. We vertellen u er graag meer over! Samen zoeken we naar een passende oplossing om uw materialen of producten veilig en onder de juiste omstandigheden op te slaan.