Transport in Groningen

Gecertificeerde, Nederlandse chauffeurs zijn dagelijks onderweg om zendingen van onze partners op tijd, zonder schade en op de juiste plek af te leveren. Dit doen zij met professionele vervoermiddelen uit ons uitgebreide wagenpark. Alle voertuigen voldoen aan strikte veiligheids- en kwaliteitseisen. Laat ook uw transport in Groningen door ons uitvoeren! Samen zoeken we naar de meest geschikte manier om zendingen bij zakelijke-, of particuliere partijen af te leveren. Kies bijvoorbeeld voor een transport met een kooiaap, of ga voor onze Value Added Logistics. LCW Groningen vertelt u graag meer over de rol die we kunnen spelen in uw transport in Groningen.

Transport in Groningen met kooiaap

Op plekken waar geen hulp aanwezig is, komt de kooiaap op onze vrachtwagens goed van pas. Met een kooiaap kunnen onze chauffeurs zelf zorgen voor het laden en lossen van uw goederen. Zeker bij een transport in Groningen voor de bouwsector of particuliere afnemers is het gebruik van een vrachtwagen met kooiaap verstandig. Op de bouwplaats heeft men bijvoorbeeld lang niet altijd de beschikking over een heftruck om bouwmaterialen uit te laden. Ook voor particulieren is het lastig om ladingen zelf te lossen. Onze chauffeurs zijn getraind en hebben ervaring in het rijden met een kooiaap.

Volume transport in Groningen

Heeft u volumineuze goederen die u wilt laten transporteren? LCW Groningen heeft de beschikking over grote volumewagens, waarvan het beschikbare volume circa 20% hoger ligt dan bij een regulier transport in Groningen. Naast deze volumewagens kan ook een Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV) een optie voor u zijn. Deze combinaties bieden een volume die circa 70% groter is, dan het volume van een conventionele truck met oplegger. We adviseren u graag, om samen te beoordelen welk vervoermiddel het meest geschikt is voor uw transport in Groningen.

Dedicated transport in Groningen

Naast een transport in Groningen met een kooiaap en een volume transport, behoort ook een dedicated transport tot onze dienstverlening. Onder deze vorm van transport verstaan we het aanpassen van een vrachtwagen op uw specifieke wensen. De vrachtwagen wordt vervolgens enkel ingezet voor uw zendingen. Samen bekijken we aan welke eisen en richtlijnen een transportmiddel voor u moet voldoen. Deze vorm van transport in Groningen is bijvoorbeeld interessant bij een farmaceutisch transport of het vervoer van levensmiddelen. Ook wanneer uw zendingen afwijkende maten hebben, kan een dedicated transport aan te raden zijn.

Value Added Logistics

Mogelijk heeft u niet alleen specifieke wensen voor het vervoermiddel waarmee uw zending wordt getransporteerd. Ook heeft u wellicht bepaalde voorkeuren voor de levering zelf. Value Added Logistics is in dit geval een interessante optie. Wij bieden u de mogelijkheid om uw transport in Groningen ’s nachts uit te laten voeren, zodat een levering bijvoorbeeld vroeg in de ochtend op de plek van bestemming aankomt. Ook een transport met kooiaap wordt gezien als Value Added Logistics. Wilt u meer weten over hetgeen onze organisatie voor u kan betekenen op het gebied van transport in Groningen? Neem eens contact met ons op! We denken graag met u mee over de beste manier om uw goederen af te leveren op de plek van bestemming.