Transport met kooiaap

LCW Groningen helpt u bij verschillende vormen van transport. Denk bijvoorbeeld aan een regulier transport, waarbij uw afnemer de lading zelf uit de oplegger haalt. Vaak gebeurt dit met een heftruck. Er zijn echter ook situaties waarbij een afnemer zelf geen mogelijkheden heeft om de zending te lossen. In dat geval bieden we een transport met kooiaap aan. Hierbij wordt de oplegger voorzien van een kooiaap, waarmee onze chauffeurs zelf zorgen voor het proces rond het laden en lossen. De keuze voor een transport met kooiaap is een voorbeeld van Added Service Logistics. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor een nachtlevering, waarbij uw zending in de vroege ochtend geleverd wordt. Een kooiaap wordt ook wel meeneemheftruck genoemd.

Gebruik van transport met een kooiaap

Het gebruik van een transport met een kooiaap is interessant bij afnemers die zelf geen hulp kunnen bieden bij het lossen. U kunt hierbij denken aan particuliere afnemers. Ook op de bouwplaats heeft men vaak niet de beschikking over een heftruck om de bouwmaterialen uit de oplegger te halen. Daarbij kan het voorkomen dat men de tijd niet heeft om hulp te bieden bij het lossen van een lading. Het is in deze situaties prettig, dat een chauffeur van LCW Groningen deze taak op zich neemt.

Gecertificeerde Nederlandse chauffeurs

Chauffeurs die een transport met kooiaap verzorgen zijn allen gecertificeerd en hebben een relevante opleiding gevolgd om de kooiaap te mogen besturen. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat de kans op schade aan uw zending minimaal is. Daarbij is bij de selectie van ons transport met kooiaap veel aandacht besteed aan de kwaliteit en veiligheid hiervan. Zo wordt de kooiaap ieder jaar voorzien van een veiligheidskeuring. Niet voor niets voldoet LCW Groningen aan verschillende ISO-normen. LCW mag zich met recht een specialist noemen op het gebied van distributie in combinatie met een kooiaap!

Added Service Logistics

Onder Added Service Logistics verstaan we het toevoegen van extra services aan de levering van uw zending op basis van persoonlijke voorkeuren. Het gebruik van een transport met kooiaap is een voorbeeld van Added Service Logistics. Ook bieden we u de mogelijkheid om een zending laat op de avond, aan het begin van de nacht of bijvoorbeeld vroeg in de ochtend te leveren op de plek van bestemming. Samen zorgen we dat de levering van uw zending naadloos aansluit op hetgeen u of uw afnemer wenst! Mocht u regelmatig aanvullende eisen hebben voor het transport van uw zendingen, dan kan een dedicated transport interessant voor u zijn.

Transport met kooiaap regelen

Is het voor uw zending interessant om gebruik te maken van een transport met kooiaap? Heeft een ontvanger aangegeven de lading zelf niet te kunnen lossen? LCW Groningen staat voor u klaar om hulp te bieden bij de levering van uw producten of materialen! Vanuit verschillende standplaatsen in Nederland rijden onze ervaren chauffeurs uit om uw zendingen op tijd, zonder schade en op verantwoorde wijze van A naar B te brengen. Wilt u het volledige logistieke proces in uw organisatie aan ons toevertrouwen? Ook die mogelijkheid bieden we u! We vertellen u er graag meer over bij een eerste kennismaking.