Uitdagende transport vacatures in Groningen

Ben jij op zoek naar uitdagende transport vacatures in Groningen? Kijk eens naar de openstaande vacatures bij LCW Groningen. Wij zijn een vertrouwd logistiek partner van partijen door de hele Benelux. Dagelijks gaan onze chauffeurs de weg op om klanten op een zo goed mogelijke wijze te bedienen. Transport vacatures in Groningen die we regelmatig aanbieden zijn onder meer die van een combi chauffeur voor volumetransporten, die van een chauffeur voor bouwmaterialentransporten en die van een eigenrijder. Specifiek aan de slag als combi chauffeur met autolaadkraan? Ook voor die functie zoeken we regelmatig nieuwe collega’s! Op welke transport vacatures in Groningen overweeg jij te solliciteren?

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Dit maakt onze transport vacatures in Groningen interessant

We kunnen verschillende redenen noemen, die het solliciteren op onze transport vacatures in Groningen interessant maken. Denk bijvoorbeeld allereerst aan het feit, dat een afspraak bij ons ook écht een afspraak is. Dit betekent dat we je een eerlijk, marktconform salaris aanbieden, welke maandelijks op tijd betaald wordt. We begrijpen dat je het salaris graag gebruikt voor je de bekostiging van je maandelijkse uitgaven. Een paar dagen later betaald krijgen is hierbij niet prettig. Daarnaast zijn we een sociale werkgever, waar collega’s hun oren en ogen geopend houden voor elkaar. Niet onbelangrijk: duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema.

Solliciteren op transport vacatures in Groningen

Overtuigd dat de transport vacatures in Groningen van LCW Groningen bij je passen? Wacht niet te lang met het opsturen van je sollicitatie. Solliciteren op de beschikbare transport vacatures in Groningen kan via deze website. Heb je vooraf nog vragen over het werken bij LCW? Neem in dat geval contact op met de contactpersoon, welke in de vacature vermeld staat.