Uitdagende chauffeur vacatures in Groningen

LCW Groningen biedt je uitdagende chauffeur vacatures in Groningen aan. Het is één van de standplaatsen van onze organisatie, waarvandaan chauffeurs opdrachtgevers door de hele Benelux bedienen. Overigens biedt LCW Groningen haar opdrachtgevers niet alleen transporten aan. In Groningen hebben we een groot magazijn tot onze beschikking, waar we voor de opslag van goederen zorgen; uiteenlopend van farmaceutische producten tot producten met een sterk afwijkend formaat. Heb jij de chauffeur vacatures in Groningen op deze website al eens bekeken? Er zijn verschillende redenen die het solliciteren op deze vacatures interessant maken.

Chauffeur vacatures in Groningen voor flexibele collega’s

Van sollicitanten op onze chauffeur vacatures in Groningen verwachten we een flexibele, wendbare houding. Een van de zekerheden die je hebt bij LCW Groningen is het feit, dat geen dag hetzelfde is. Aan de ene kant maakt dit het werk zo leuk, aan de andere kant moeten collega’s snel in kunnen spelen op wijzigingen in de route, wisselende wensen van onze opdrachtgevers, enzovoorts. De chauffeur vacatures in Groningen betreffen geen banen waarbij de werkdag standaard van 9.00 tot 17.00 uur loopt. Niet alleen verwachten we wat van jou, andersom mag je als nieuwe collega ook wat van LCW Groningen verwachten op het gebied van flexibiliteit. Overweeg je parttime aan de slag te gaan, om wat vaker bij je gezin te kunnen zijn? We denken graag met je mee! Daarbij ben je in de weekenden vrij.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Werken vanuit een aantal kernwaarden

Binnen onze organisatie werken we vanuit een aantal belangrijke kernwaarden. Een van deze kernwaarden is het inzetten op een sociaal werkgeverschap, waarbij we oog hebben voor de mens achter de chauffeur. Het bieden van mogelijkheden om parttime te werken is er een voorbeeld van. Daarbij verwachten we van onze collega’s dat zij hun oren en ogen geopend houden. Naast een sociaal werkgeverschap hebben we betrouwbaarheid als belangrijk speerpunt. Aan de ene kant willen we kunnen rekenen op de mensen die solliciteren op de chauffeur vacatures in Groningen. Aan de andere kant doen we er alles aan, om zelf een betrouwbaar werkgever te zijn. Dat betekent onder meer, dat je op een vast moment in de maand verzekerd bent van de uitbetaling van je marktconforme salaris. Je hoeft hier bij ons nooit naar te vragen; afspraak is afspraak!

Inzetten op verschillende vormen van duurzaamheid

Naast sociaal werkgeverschap, flexibiliteit van onze collega’s en LCW Groningen als organisatie en betrouwbaarheid is ook duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Duurzaamheid kent verschillende vormen: people, planet and profit. Door een stabiele omzetgroei na te streven, verzekeren we onszelf van een financieel gezonde situatie. Het vormt de basis voor het bouwen aan duurzame relaties met onze klanten en medewerkers. Wanneer de financiële basis stabiel is, weet jij zeker dat je langdurig voor ons kunt blijven werken bij een wederzijdse tevredenheid. Een derde vorm van duurzaamheid zit in het voortdurend zoeken naar kansen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit doen we door te investeren in moderne wagens en door onze planners te laten zoeken naar de meest efficiënte routes voor chauffeurs.

Solliciteer direct op een van onze chauffeur vacatures in Groningen

Spreekt de manier van werken binnen LCW Groningen jou aan? Ben je ook op zoek naar een informele, sociale werksfeer, met opdrachten die ertoe leiden dat geen dag hetzelfde is? Solliciteer op een van de beschikbare chauffeur vacatures in Groningen. Nadat we je sollicitatie ontvangen hebben, beoordelen we deze zo snel mogelijk. Pas je in het plaatje wat wij voor ogen hebben voor een chauffeur? In dat geval nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking om elkaar beter te leren kennen. De koffie staat al klaar!