Vacature chauffeur bij transporteur LCW Groningen

Wil jij werken voor een logistiek dienstverlener van formaat? Kijk in dat geval eens naar de vacature voor een chauffeur bij LCW Groningen. Regelmatig zoeken wij naar een extra eigenrijder, combi chauffeur en bijvoorbeeld heftruckchauffeur. Onze organisatie biedt je de kans verschillende soorten transporten uit te voeren voor opdrachtgevers. Van een klassiek kooiaap transport tot een dedicated transport, waarbij sterk rekening moet worden gehouden met de specifieke wensen van de klant. Solliciteren op een vacature voor een chauffeur bij LCW Groningen verzekert je van een prettige, informele werksfeer met een sterk sociaal karakter. Binnen onze organisatie kijken we naar elkaar om; we houden onze oren en ogen geopend. Niet onbelangrijk; bij LCW Groningen ben je bovenal geen nummer, maar heb je een naam.

Vacature chauffeur voor transport uiteenlopende producten

Niet alleen biedt LCW Groningen je de kans zowel een kooiaap- als een dedicated transport uit te voeren, wanneer je solliciteert op de vacature voor een chauffeur. Ook transporteer je bij ons een breed scala aan producten. Uiteenlopend van kwetsbare goederen, tot grovere bouw- en tuinmaterialen. Andere producten die onze chauffeurs regelmatig transporteren voor opdrachtgevers zijn agrarische- en foodproducten. Met het transporteren van welke van deze goederen heb jij al ervaring? Overigens biedt LCW Groningen haar klanten niet alleen de mogelijkheid producten te laten transporteren. In Groningen hebben we de beschikking over een groot magazijn met een oppervlakte van maar liefst 23.000 vierkante meter. Hier verzorgen we de opslag van verschillende soorten goederen. Denk aan levensmiddelen, goederen met een afwijkend formaat en bijvoorbeeld farmaceutische goederen.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Sociale, duurzame en betrouwbare werkgever

Sollicitanten op de vacature chauffeur houden we graag onze kernwaarden voor. Eerder las je al, dat we je een sociale, informele werksfeer bieden. Wij hebben oog voor de mens achter de functie en denken graag met je mee, wanneer je bijvoorbeeld overweegt parttime te gaan werken. Naast het belang van een sociaal werkgeverschap, zetten we in op duurzaamheid. Duurzaamheid kent voor LCW Groningen verschillende componenten; people, planet and profit. Wij bouwen graag aan duurzame relaties, zowel met onze klanten als met onze chauffeurs. Solliciteren op een vacature voor chauffeur doe je niet voor de korte termijn, maar voor het opbouwen van een langdurige samenwerking! Om je ook daadwerkelijk langdurig binnenboord te kunnen houden, werken we aan een duurzame omzetgroei. Daar profiteert niet alleen de organisatie van, maar ook onze medewerkers.

Inzetten op betrouwbaarheid in ons werkgeverschap

Een derde kernwaarde van onze organisatie is betrouwbaarheid. Wij willen op je kunnen rekenen, wanneer je solliciteert op de vacature chauffeur. Dat betekent niet alleen dat opdrachten naar de wensen van de opdrachtgever moeten worden uitgevoerd; ook verwachten we een flexibele, wendbare instelling van je. LCW Groningen biedt geen 9.00 tot 17.00 uur vacatures voor chauffeurs. Andersom mag je die betrouwbaarheid ook van ons verwachten; je wilt er zeker van zijn dat je marktconforme, eerlijke salaris op tijd aan je uitgekeerd wordt. Houd ons daar ook aan; bij ons is een afspraak écht een afspraak.

Solliciteer direct op de vacature chauffeur

Zie jij een rol voor jezelf weggelegd in de toekomstige groei van LCW Groningen en wil je een eigen wagen of daar in ieder geval zicht op hebben bij je sollicitatie op de vacature voor een chauffeur? Wacht niet te lang, maar solliciteer direct op de beschikbare vacatures binnen onze organisatie. Op deze website vind je er een compleet overzicht van. Wanneer je CV en motivatiebrief passen bij het beeld wat we hebben van een goede chauffeur, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking. De koffie staat al voor je klaar! Datzelfde geldt voor het mooie en moderne materiaal wat jij straks mogelijk gebruikt bij het uitvoeren van transporten voor onze opdrachtgevers.