Vacature voor een heftruckchauffeur in Groningen

Ben je toe aan een volgende stap in je professionele carrière? LCW Groningen biedt je graag de vacature voor een heftruckchauffeur in Groningen aan. Een leuk, enthousiast team staat klaar om je kennis te laten maken met de partners van onze organisatie. Dagelijks voorzien wij afnemers van tal van verschillende soorten goederen. Denk aan bouwmaterialen, diverse kwetsbare goederen en foodproducten. Overigens doen we dit niet alleen vanuit Groningen; we hebben ook enkele andere standpunten binnen de Benelux. Groningen is onze hoofdlocatie, met een groot magazijn. Wordt het jouw volgende werkplek?

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Voorwaarden bij vacature heftruckchauffeur in Groningen

Goed werkgeverschap staat bij ons voorop; we kijken om naar onze mensen. Dit doen we door met je mee te denken, wanneer je bijvoorbeeld overweegt na verloop van tijd parttime te gaan werken. Daarbij zorgen we dat je salaris altijd op de afgesproken dag aan je wordt uitbetaald; geen dag later. Andersom verwachten we die betrouwbaarheid ook van jou. Bij LCW Groningen werken enthousiaste, zelfstandige medewerkers. Zij zijn bereid net een stapje harder te lopen, wanneer de opdrachtgever dit van ons vraagt. Voel jij je geroepen bij te dragen aan deze uitdaging? Solliciteer in dat geval zeker op de vacature voor heftruckchauffeur in Groningen. We voegen je graag toe aan ons team.

Solliciteren op vacature heftruckchauffeur in Groningen

Solliciteren op de vacature heftruckchauffeur in Groningen kan eenvoudig via onze website. We begrijpen het wanneer je vooraf nog enkele vragen hebt over deze functie of het werken voor LCW Groningen. Neem in dat geval gerust eens contact met ons op! Je vindt ons telefoonnummer en e-mailadres in de verschillende vacatures op onze website.