Vacature voor vrachtwagenchauffeur in Groningen

Op zoek naar een uitdagende vacature voor vrachtwagenchauffeur in Groningen? LCW Groningen is regelmatig actief op zoek naar nieuwe collega’s, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De afgelopen jaren is onze organisatie flink gegroeid; we voorzien onze opdrachtgevers verspreid door de hele Benelux van passende, no-nonsense oplossingen. Duurzaamheid staat in verschillende vormen voorop bij onze manier van werken; het bouwen aan duurzame relaties met opdrachtgevers én medewerkers zijn daar een voorbeeld van. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevolle collega!

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Uitdagende vacature vrachtwagenchauffeur rond Groningen

Wanneer je solliciteert op een vacature vrachtwagenchauffeur in Groningen, kies je voor een uitdagende functie. We verlangen een flexibele, zelfstandige houding van onze collega’s. Je bent in staat je werkzaamheden aan te passen naar de wensen van de klant. Waar de ene opdrachtgever zelf zorgt voor het lossen van de vrachtwagen, zal je dit in andere gevallen zelf moeten doen. Om je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen werken we uitsluitend met modern materieel. Vaak heb je hierbij de beschikking over een vaste vrachtwagen. De flexibiliteit die we van je verwachten zit niet alleen in de taken die je uitvoert; een werkdag bij LCW Groningen loopt niet standaard van 9.00 tot 17.00 uur.

Zekerheden bij solliciteren op vacature vrachtwagenchauffeur rond Groningen

Andersom heeft LCW Groningen jou ook veel te bieden. Zo stellen we ons graag flexibel op, wanneer je op termijn parttime wilt gaan werken. Daarbij zorgen we dat je salaris altijd op de afgesproken dag aan je uitbetaald wordt. Afspraak is afspraak! Kijk alvast eens naar de vacatures voor vrachtwagenchauffeurs in Groningen op onze website. Spreekt een van de beschikbare vacatures je aan? Je kunt direct solliciteren!