Vacatures voor chauffeur in Assen

Ben je op zoek naar een fijne werkomgeving, waar je terechtkomt in een sociaal team en waar je een collega in plaats van een nummer bent? Kijk eens naar onze vacatures voor een chauffeur rond Assen. LCW Groningen is een vertrouwd logistiek dienstverlener met partners door de gehele Benelux. Dagelijks gaan onze chauffeurs op pad om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. We werken hierbij niet uitsluitend van 9.00 tot 17.00 uur, maar passen ons aan. Zo zetten we net dat stapje extra voor een klant! Jij kunt hier een bijdrage aan leveren, wanneer je solliciteert op een van de vacatures voor een chauffeur bij Assen.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Interessante vacatures voor chauffeur rond Assen

Het werk van een chauffeur bij LCW Groningen is nooit hetzelfde. Je komt dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan. Wat wel hetzelfde blijft; de stabiele basis die LCW Groningen je biedt. Duurzaamheid staat bij ons voorop, in verschillende vormen. Denk niet alleen aan de duurzaamheid van het wagenpark waarmee onze chauffeurs dagelijks de weg op gaan. Denk ook aan de duurzaamheid van relaties tussen LCW Groningen en haar medewerkers, of tussen onze organisatie en haar klanten. Deze vorm van duurzaamheid maakt dat we je salaris maandelijks volgens afspraak en stipt op tijd aan je kunnen overmaken. Een fijne gedachte!

Solliciteren op vacatures voor chauffeur bij Assen

Bekijk de vacatures voor een chauffeur rond Assen eens op deze website. In de vacaturetekst lees je meer over hetgeen we van jou verwachten en andersom, wat jij van ons mag verwachten. Vergeet niet de video te bekijken die je in veel vacatures voor chauffeurs bij Assen vindt. Het geeft je een nog beter beeld van de sfeer bij LCW Groningen.