Vacatures voor chauffeur in Friesland

Op zoek naar een uitdagende vacature binnen de logistieke sector? Kijk eens naar onze vacatures voor een chauffeur in Friesland. Regelmatig is LCW Groningen op zoek naar geschikte chauffeurs (CE) voor het transport van sterk uiteenlopende goederen. Het kan hierbij gaan om lege pallets voor de industriële sector, maar bijvoorbeeld ook om food- en agrarische producten. Of wat te denken van grote bouwmaterialen? De goederen die naar klanten van LCW Groningen worden vervoerd, dien je regelmatig zelf te lossen op locatie. Een grote mate van zelfstandigheid is om deze reden gewenst, wanneer je solliciteert op een van de vacatures voor een chauffeur in Friesland.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Uitdagende vacatures chauffeur in Friesland

Wie solliciteert op een van de vacatures voor een chauffeur in Friesland verzekert zich van een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Werken als chauffeur voor LCW Groningen betekent naast zelfstandigheid ook flexibiliteit. Een werkdag loopt bij ons niet standaard van 9.00 tot 17.00 uur. Als de klant aanvullende wensen heeft, verwachten we van onze chauffeurs dat zij zich hierop aan kunnen passen. Flexibiliteit mag je echter ook van ons verwacht. Wil je meer tijd doorbrengen met je gezin? Parttime werken als chauffeur voor LCW Groningen behoort soms tot de mogelijkheden; we denken graag mee.

Direct solliciteren op vacatures voor chauffeur in Friesland

Kijk eens naar de momenteel beschikbare vacatures voor een chauffeur in Friesland en solliciteer vandaag nog op de functie die jou aanspreekt. Solliciteren kan direct via deze website. Spreekt je profiel ons aan? In dat geval plannen we op korte termijn een nadere kennismaking met je in. In de vacatures vind je de contactgegevens van de betrokken contactpersoon. Stuur gerust een mailtje of bel ons, wanneer je vragen hebt over de vacatures voor een chauffeur in Friesland.