Vrachtwagenchauffeur in Drenthe gezocht? Bij LCW Groningen vind je de ideale vacature!

Zoek je een uitdagende vacature als vrachtwagenchauffeur in Drenthe? LCW Groningen verwelkomt regelmatig nieuwe collega’s die ons helpen om onze klanten de beste service te bieden. Onze organisatie groeit gestaag en we leveren passende oplossingen aan opdrachtgevers door heel de Benelux. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in onze klantrelaties als in onze werkomgeving. Bij LCW Groningen ben je meer dan een collega – je bent een waardevol lid van ons team!

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Uitdagende Vacature voor Vrachtwagenchauffeur in Groningen

Solliciteer op een vacature voor vrachtwagenchauffeur in Drenthe en omring jezelf met uitdagingen. We verwachten van onze chauffeurs een flexibele, zelfstandige aanpak. Je past je moeiteloos aan aan de behoeften van de klant. Soms wordt het lossen van de vracht door de opdrachtgever gedaan, andere keren neem je dit zelf voor je rekening. We voorzien je van modern materieel om je hierbij te ondersteunen. Vaak krijg je de beschikking over een vaste vrachtwagen, wat voor vertrouwdheid en comfort zorgt. Houd er rekening mee dat je werkdag bij LCW Groningen niet altijd van 9.00 tot 17.00 uur loopt – variatie is gegarandeerd!

Zekerheden voor Sollicitanten van de Vrachtwagenchauffeur Vacature in Drenthe

Bij LCW Groningen doen we er alles aan om jou een stabiele basis te bieden. Als je in de toekomst parttime wilt werken, staan we daarvoor open. We zorgen er bovendien voor dat je salaris altijd op tijd wordt uitbetaald. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel! Neem gerust een kijkje op onze website voor de actuele vacatures voor vrachtwagenchauffeurs in Drenthe. Is er een vacature die je aanspreekt? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur als vrachtwagenchauffeur? Bij LCW Groningen wacht een spannende functie op je! Solliciteer nu en ontdek welke kansen en uitdagingen op je wachten. Sluit je aan bij ons hechte team en bouw mee aan een duurzame toekomst!