Ontdek een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur in Friesland bij LCW Groningen

Bij LCW Groningen zien we werk niet als slechts een dagelijkse taak; het is een spannend avontuur. Als vrachtwagenchauffeur in Friesland maak je deel uit van ons groeiende team dat zich toelegt op duurzame, no-nonsense transportoplossingen in heel Nederland. Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen, niet alleen in onze relaties met opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Hier bij LCW Groningen ben je geen nummer; je bent een essentieel onderdeel van ons succesverhaal.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Wat we bieden

Bij LCW Groningen gaan we verder dan alleen maar een baan. We begrijpen dat flexibiliteit essentieel is in deze branche, en we verwachten dat je je werkzaamheden kunt aanpassen aan de wensen van onze klanten in Friesland en daarbuiten. Afspraak is afspraak, en je kunt erop vertrouwen dat je salaris altijd op tijd wordt uitbetaald. Bovendien hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden mogelijkheden voor bijscholing en training, zodat je je vaardigheden kunt blijven verbeteren en kunt blijven groeien in je carrière.

Solliciteer vandaag nog!

Als vrachtwagenchauffeur bij LCW Groningen krijg je de kans om door de prachtige landschappen van Friesland te rijden en een cruciale rol te spelen in onze missie om duurzaamheid te bevorderen. Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer vandaag nog op onze openstaande vacature voor vrachtwagenchauffeur in Friesland en ontdek de mogelijkheden die op je wachten bij LCW Groningen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst op de Friese wegen! Word een onmisbaar deel van ons team en ontdek hoe opwindend een carrière als vrachtwagenchauffeur bij LCW Groningen kan zijn.