Werken bij LCW: vrachtwagenchauffeur gezocht in Drenthe

Bij LCW, een vooraanstaand bedrijf in transport en logistiek, openen we een spannende kans voor vrachtwagenchauffeurs in Drenthe. Als je passie hebt voor rijden en een carrière in de logistiek ambieert, dan is dit je kans om deel uit te maken van ons dynamische team.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Waarom kiezen voor LCW?

Wanneer je kiest voor LCW, kies je voor meer dan alleen een baan. Je wordt onderdeel van een gemeenschap waar je waardering en respect krijgt. We zijn trots op ons moderne materieel en zetten ons in voor duurzame en comfortabele werkpraktijken. Bij LCW werk je niet alleen met topklasse voertuigen, maar krijg je ook de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je carrière.

Jouw rol en impact

Als vrachtwagenchauffeur bij LCW in Drenthe ben je het kloppende hart van onze operaties. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt transporteren van goederen, terwijl je de kwaliteit en integriteit van onze diensten handhaaft. Met een verscheidenheid aan routes en klanten is geen enkele dag hetzelfde. Je krijgt de kans om een echt verschil te maken in het leveren van uitmuntende service, terwijl je deel uitmaakt van een hecht team dat samenwerkt om doelen te bereiken.

Bij LCW waarderen we de inzet en toewijding van onze chauffeurs en bieden daarom marktconforme beloningen, flexibele werktijden, en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst in de transportsector, met jou aan het stuur.

Als jij klaar bent om je carrière in de versnelling te zetten en deel uit te maken van een team dat innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft, nodigen we je uit om je aan te sluiten bij LCW. Solliciteer vandaag nog en begin aan een reis waarbij jouw bijdrage ertoe doet en je talenten volledig tot hun recht komen.