Vrachtwagenchauffeur gezocht in Friesland – ontdek jouw kans bij LCW Groningen

Ben jij een vrachtwagenchauffeur in Friesland en op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging? LCW Groningen biedt je de perfecte kans om je carrière een impuls te geven. Gelegen nabij Friesland, vormt LCW Groningen een ideale uitvalsbasis voor chauffeurs die de dynamiek van het noorden waarderen en hun horizon willen verbreden.

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Een brug tussen Friesland en Groningen bij LCW

Bij LCW Groningen waarderen we de unieke ligging van onze organisatie, vlakbij de Friese grens. Dit biedt een fantastische gelegenheid voor vrachtwagenchauffeurs uit Friesland om deel uit te maken van een groeiend en dynamisch team in Groningen. Terwijl je geniet van de vertrouwde Friese landschappen, kun je je ook onderdompelen in de levendige transportcultuur van Groningen. Onze focus op duurzaamheid en innovatie in de transportsector maakt van elke route een avontuur.

Groei en ontwikkeling bij LCW Groningen

Kies voor LCW Groningen en je kiest voor een werkomgeving waar groei, ontwikkeling en flexibiliteit centraal staan. Als vrachtwagenchauffeur in ons team krijg je de kans om zowel binnen Friesland als in de bredere regio Groningen te werken. Dit betekent een rijkere ervaring, meer diversiteit in je routes en de kans om te werken met een gevarieerd klantenbestand. Onze toewijding aan jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei wordt ondersteund door regelmatige trainingen en bijscholing.

Ontdek de mogelijkheden bij LCW Groningen, waar je deel wordt van een team dat niet alleen waarde hecht aan betrouwbare en duurzame transportoplossingen, maar ook aan het welzijn en de ontwikkeling van zijn medewerkers. Als vrachtwagenchauffeur in Friesland, is dit je kans om je horizon te verbreden in de nabije en opwindende regio van Groningen. Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een verrijkende carrière bij LCW Groningen.