Uitdagende Vacature voor Vrachtwagenchauffeur in Groningen bij LCW!

Bent u op zoek naar een boeiende en uitdagende vacature als vrachtwagenchauffeur in Groningen? Bij LCW Groningen zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Met onze no-nonsense aanpak bedienen we opdrachtgevers in de hele Benelux met passende oplossingen, waarbij duurzaamheid altijd centraal staat. Bij ons bent u geen nummer, maar een waardevolle collega!

Een greep uit onze vacatures

Groningen

Charter / eigenrijder

Groningen

Heftruckchauffeur

Groningen
medewerkerker-binnendienst

Customer service medewerker

Uitdaging en flexibiliteit als vrachtwagenchauffeur in Groningen

Solliciteert u op een vacature voor vrachtwagenchauffeur in Groningen, dan kiest u voor een uitdagende functie. Wij verwachten een flexibele en zelfstandige houding van onze collega’s. U zult uw werkzaamheden moeten aanpassen aan de wensen van de klant. Soms zorgt de opdrachtgever voor het lossen van de vrachtwagen, maar in andere gevallen zult u dit zelf moeten doen. Bij LCW Groningen werken we uitsluitend met modern materieel om u hierbij optimaal te ondersteunen. Bovendien krijgt u vaak de beschikking over een vaste vrachtwagen, waardoor u een vertrouwde werkomgeving heeft. Houd er rekening mee dat een werkdag bij LCW Groningen niet standaard van 9.00 tot 17.00 uur verloopt, maar dat zorgt juist voor de nodige afwisseling in uw werk!

Zekerheden bij het solliciteren op onze vacatures voor vrachtwagenchauffeurs in Groningen

Bij LCW Groningen willen we graag dat u zich gewaardeerd en zeker voelt. Daarom stellen we ons flexibel op, mocht u in de toekomst parttime willen werken. Ook zorgen we ervoor dat uw salaris altijd op tijd wordt uitbetaald. Wij staan voor afspraak is afspraak! Neem gerust een kijkje op onze website voor de beschikbare vacatures voor vrachtwagenchauffeurs in Groningen. Heeft u een interessante vacature gevonden? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Klaar voor een nieuwe stap in uw carrière als vrachtwagenchauffeur? Bij LCW Groningen wacht een uitdagende functie op u! Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Word onderdeel van ons hechte team en bouw mee aan een duurzame toekomst!